Zet je schoentje voor succes

Ben je braaf geweest? Bereid je dan voor om meer dan ooit verwend te worden, want Sinterklaas komt aan met zijn zak vol cadeaus! Van 2 december (10u00) tot en met 6 december (23u59) is het bij ons feest en profiteer je van exclusieve kortingen tot wel 20%. En om deze tijd nog vreugdevoller te maken, organiseren wij op 2 december, van 10u00 tot 12u00, een online infosessie. Net zoals Sinterklaas dat zou doen met zijn grote wijsheid, zullen onze opleidingsadviseurs al jouw vragen beantwoorden tijdens deze infosessie.

ga voor succes

Zet je schoentje klaar want voordat je het weet start jij met je favoriete opleiding uit je verlanglijstje. Zo krijg jij nieuwe vaardigheden, inzichten en carrièrekansen cadeau van Sinterklaas. Grijp je kans en start jouw winstgevende en uitdagende toekomst!


Graag meer info?

Wil je je inschrijven voor een opleiding? Profiteer van onze online infosessie deze zaterdag 02/12, van 10u00 tot 12u00, om antwoord te krijgen op al jouw vragen. Dit is de perfecte gelegenheid om opheldering te vragen, persoonlijk advies te krijgen en onze lesmethoden te ontdekken. Jouw aanwezigheid is een kans om vrijblijvend meer te weten te komen over jouw favoriete opleiding.

neem deel aan de infosessieDe dynamiek tussen de docent en de studenten tijdens de groepslessen is stimulerend voor de persoonlijke ontwikkeling.

volg in groep les

De interactieve virtuele lessen combineren het comfort van je eigen omgeving en de voordelen van groepslessen.

volg in virtueel les

Met een thuisstudie volg je les waar en wanneer je wilt, waardoor er tijd overblijft voor werk en vrije tijd.

volg thuis les

Geniet nu van unieke kortingen

We lanceren regelmatig exclusieve acties met kortingen. Daarnaast hebben we ook een aantal vaste promoties waarvan je het hele jaar door gebruik maakt. Die vind je hieronder terug!

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0