All You Can Study


Studeer zoveel sportopleidingen als je wil voor een vast bedrag. Kies volledig zélf welke cursussen je volgt. Volg meerdere trajecten tegelijkertijd of na elkaar en word een echte sportexpert.

Hoe werkt het?

Voor een vaste prijs volg jij een jaar lang zoveel opleidingen als je wil, met een maximum van 3 tegelijkertijd. De minimum looptijd is 1 jaar.

Wanneer start ik?

Wanneer je wil. Je krijgt de beste service die onze school te bieden heeft; een persoonlijke opleidingsadviseur, van wie je een jaar (of langer) steun krijgt. Vooraf doen we een intakegesprek, zodat wij jou en jouw goals leren kennen. We bekijken samen met jou een aantal mogelijke planningen. Je mag van mening veranderen; jij beslist ten allen tijde zelf welke opleidingen je volgt.

Wat voor opleidingen zijn er?

Je kiest tussen klassieke groepslessen op onze toplocaties, de flexibele thuisstudies en de virtual classes. Elke vorm van opleiding heeft unieke voordelen. Bij de thuisstudies en de virtual classes volg je lekker comfortabel van thuis uit les. Met de groepslessen heb je het voordeel dat je in levende lijve deelneemt aan de lessen samen met je medestudenten.

Welke vorm van opleiding je ook verkiest, je krijgt sowieso alle kennis en vaardigheden aangeleerd die je nodig hebt om je carrière een boost te geven.Flexibiliteit

Je kiest volledig zelf welke cursussen je volgt, in welke vorm en volgorde je wil.

Voordelig

Je betaalt een vaste prijs en volgt in ruil alle opleidingen die je wil (maximum 3 tegelijkertijd).

Van beginner tot expert

Dankzij dit traject krijg je een volledige opleiding en word je echt een professional in je vak.


Topkwaliteit

Elke cursus is samengesteld door professionele docenten met hopen ervaring.

Persoonlijke begeleiding

Je krijgt gedurende het gehele traject persoonlijk studieadvies van een van onze opleidingsconsulenten.

Grote keuze

Je krijgt toegang tot meer dan 50 professionele opleidingen!


Ben jij klaar om het All-You-Can-Study-traject te volgen?

Onze opleidingsadviseurs helpen je graag verder met je inschrijving of eventuele vragen. Ze geven je goede raad en gaan samen met jou op zoek naar de opleiding die bij je past. Neem contact met ons op via de onderstaande gegevens of kom eens langs op een van de bezoekadressen in Antwerpen, Brussel, Gent of Hasselt.


Stuur een mailtje

naar info@sportonderwijs.be


Bel ons

op +32 (0)3 292.33.33

Stel een vraag

door het contactformulier in te vullen

Chat met ons

via de chatfunctie op de website

Deze studenten gingen je voor...

"Ik wil me regelmatig bijscholen om mijn cliënten nog beter te begeleiden als personal trainer. De begeleiding van mijn persoonlijke opleidingsconsulent is goud waard. Samen hebben we een gezamenlijk leerplan uitgestippeld waarbij ik op een jaar tijd een heleboel nieuwe vaardigheden bijleer."

Erika, 33

04/10/2020
"Om professioneel te blijven groeien is het ontzettend interessant om je te verrijken met nieuwe inzichten en kennis. Met dit traject combineerde ik makkelijk meerdere opleidingen tegelijkertijd met mijn agenda. Super handig!"

Yannick, 28

21/06/2020


fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0