Ben je lactose-intolerant of heb je last van een glutenallergie? Of wil je als horeca-uitbater rekening leren houden met dieetrestricties van je klanten? Dan is deze cursus jouw leidraad in de keuken!
Een ervaren voedingstherapeut vertelt je alles over de spijsvertering en legt je het verschil uit tussen voedselintoleranties en -allergieën. Je verdiept je in gluten- en lactosevrije voeding en je leert recepten bewerken naargelang het te volgen dieet. Er zijn namelijk heel wat lekkere vervangproducten op de markt waarmee je een smakelijk bord op tafel tovert.
Een cursus die naar meer smaakt!
course content
what are you studying?
Een fantastische cursus! Ik heb al jaren last van een glutenallergie. Dankzij deze cursus weet ik eindelijk perfect wat ik moet doen om gezond te blijven en nog steeds lekker te koken. Hopelijk kan ik hier ook nog anderen mee helpen!
Ik heb als gezondheidscoach altijd een fascinatie gehad voor sport, beweging en een gebalanceerd leven. Voeding speelt daar natuurlijk ook een sleutelrol in. Dankzij deze cursus heb ik net dat aspect van "healthy living" in mijn werk kunnen integreren.
Study method:
At home
Location:
Wherever you want
First lesson:
Whenever you want
Last lesson:
Your own choice
Hours:
Your own schedule
Study method:
Group lesson
Location:
First lesson:
06/05/2025
Last lesson:
03/06/2025
Hours:
18:30 - 21:30
Study method:
Group lesson
Location:
First lesson:
12/05/2025
Last lesson:
16/06/2025
Hours:
18:30 - 21:30
Study method:
Group lesson
Location:
First lesson:
13/05/2025
Last lesson:
10/06/2025
Hours:
18:30 - 21:30
Study method:
Group lesson
Location:
First lesson:
11/09/2025
Last lesson:
09/10/2025
Hours:
18:30 - 21:30