De eCampus: Alles wat je nodig hebt online


Check je cursusboek, maak extra oefeningen, stuur berichten naar je docent en nog veel meer via de eCampus!

De sportwereld evolueert voortdurend. Er worden betere techieken ontworpen, er ontstaan nieuwe trends en wetenschappers komen tot revolutionaire inzichten. Wij zorgen dat iedereen up-to-date blijft en zich snel en doelgericht kan bijscholen wanneer dat nodig is.

Sportonderwijs.be is een verzamelplaats voor professionals, zowel in de klas als online. Als school blijven we investeren in nieuwe technologieën zoals virtual classes en de eCampus. Op je studentenprofiel kan je dan weer makkelijk jouw eigen agenda raadplegen en nieuwe opleidingen ontdekken. Zo bieden we jou ook online een optimale leerervaring.


eCampus: online begeleiding tijdens jouw studie

Als student aan Sportonderwijs.be krijg je toegang tot eCampus, onze digitale leeromgeving. Dit is een handige aanvulling op jouw cursus en helpt je bij het oefenen en studeren van de geziene leerstof. Dit zijn de belangrijkste functies:

  • Mijn agenda: zie waar en wanneer je les hebt
  • Berichten: stuur berichten naar je docent en krijg binnen de 48u een antwoord
  • Documenten en links: check welke documenten je docent heeft geüpload
  • Oefeningen: oefen de leerstof in met onmiddellijke feedback
  • Taken: check of je docent een taak heeft opgegevenen dien ze online in
  • Media: bekijk extra media

Je persoonlijk studentenprofiel

Vanaf het moment dat je op onze site geregistreerd bent, surf je met één klik naar jouw persoonlijk studentenprofiel. Hier kan je eenvoudig je eigen gegevens aanpassen of hoofdstukken downloaden van cursussen waarin jij geïnteresseerd bent.

Ben je al ingeschreven voor een opleiding? Dan zie je in jouw persoonlijke agenda de lesmomenten voor alle cursussen die jij volgt. Op je studentenprofiel vind je ook een lijst met (eventuele) lesmaterialen terug. Wanneer er bovendien lastminutewijzigingen zijn, kan je die ook hier snel terugvinden. De informatie op je studentenprofiel is altijd up-to-date. Superhandig!

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0