delete_forever

Persoonlijk studieadviesJe hebt besloten je bij te scholen en een sportgerelateerde opleiding te volgen. Misschien wil je een volledig andere richting ingaan dan je huidige job. Of misschien doe je al iets in de sportsector en wil je je skills verder uitbreiden. Wat jouw carrièredoelen ook zijn, een professionele opleiding volgen is de perfecte eerste stap. Een opleidingsplan samenstellen is soms echter een uitdaging. Gelukkig staan onze opleidingsadviseurs klaar om jou te helpen. Zij weten exact welke opleidingen jij moet volgen om jouw sportcarrière te lanceren, of om jouw bestaande kennis aan te vullen met de nieuwste technieken.Stappenplan: vind jouw ideale opleiding

Start je zoektocht met het overlopen van dit stappenplan:

  1. Selecteer jouw interesses: bekijk onze thema's en kies jouw favoriete onderwerpen.
  2. Kies voor werkzekerheid: al onze opleidingen zijn afgestemd op de behoeftes van de arbeidsmarkt. Ga voor je favoriete thema's na welke opleidingen je kansen op werk aanzienlijk verhogen en maak een lijstje.
  3. Bepaal je niveau: beginners kiezen best voor een opleiding waarbij voorkennis vrijblijvend is. Na je basisopleiding heb je altijd de mogelijkheid een vervolgopleiding te volgen. Overweeg zeker een allroundopleiding, waarbij je evolueert van beginner tot expert.
  4. Verzamel informatie: neem de webpagina's van alle opleidingen uit je lijstje grondig door, lees de infobrochure en vraag een gratis proefhoofdstuk aan. Tip: op je online studentenprofiel verzamel je al jouw interesses en bekijk je extra snel proefhoofdstukken.
  5. Kom je cursus inkijken: op onze secretariaten staan onze consulenten voor jou klaar om vragen te beantwoorden en je je favoriete cursusboek te laten doornemen.
  6. Kies je startdatum en leslocatie: al onze cursussen worden meerdere keren per jaar ingepland op verschillende locaties. Zo ben je zeker van een startdatum bij jou in de buurt.
  7. Overweeg een thuisstudie: een groot deel van onze groepsopleidingen hebben ook een tegenhanger in thuisstudie. Studeer lekker op je eigen tempo!


  Heb je hulp of advies nodig bij het kiezen van jouw ideale opleiding? Onze gediplomeerde opleidingsadviseurs staan voor je klaar en beantwoorden al jouw vragen. Ze geven je goede raad en gaan samen met jou op zoek naar de opleiding die bij je past. Ons team is er voor jou! Uiteraard ben je ook van harte welkom op een van de bezoekadressen in Antwerpen, Brussel, Gent of Hasselt om een volledig cursusboek in te kijken.  Stuur een mailtje

  naar info@sportonderwijs.be

  Bel ons

  op +32 (0)3 292.33.33

  Stel een vraag

  door het contactformulier in te vullen

  Chat met ons

  via de chatfunctie op de website

  fCompareCourses

  fCompareMax3Courses

  -
  0