Hoge slaagkansen


Op Sportonderwijs.be vind je alleen kwaliteitsvolle opleidingen. Onze docenten zijn ervaren experts die hun strepen hebben verdiend binnen de sportsector. Ze kennen hun vak door en door en geven hun kennis graag door aan gemotiveerde studenten.

Je hebt examengarantie

Onze onderwijsinstelling staat bekend om zijn hoogkwalitatieve cursussen. Al onze docenten zijn ervaren lesgevers die hun strepen hebben verdiend binnen hun vakgebied. Het zijn ondernemers die hun vak door en door kennen en je graag hun kennis doorgeven.

Aan het einde van elke opleiding leg je een examen af. Ben je geslaagd? Dan sturen wij jouw waardevolle diploma snel naar je op. Niet onmiddellijk geslaagd? Dan plan je met jouw persoonlijke opleidingsconsulent kosteloos je herexamen in. Samen zorgen jullie ervoor dat het je de volgende keer wel lukt! Examen afleggen is vrij en doe je wanneer je er klaar voor bent. Je kan altijd een getuigschrift van deelname krijgen als je de lessen enkel volgt uit interesse.

Je kan onbeperkt gratis examen afleggen

Het examen aan onze school is steeds inbegrepen in het inschrijvingsgeld. Voor de groepslessen leg je de laatste les examen af.  Je mag onbeperkt herkansen op een latere datum. Jij kiest of je dit doet bij dezelfde docent of bij een collega.  Je betaalt dus nooit meer lesgeld dan het bedrag dat bij de betreffende cursus staat aangegeven. Onbeperkt herkansen is dus gratis!

Je hebt hoge slaagkansen

Onze onderwijsinstelling behoort tot de onderwijsinstellingen met de hoogste slagingskansen van België. Dit is ten eerste omdat je onbeperkt examen mag afleggen. Daarnaast word je perfect voorbereid op het examen via het online leerplatform. Dat platform bevat examenvragen uit het verleden. Je kan ook testexamens afleggen zodat je perfect kan inschatten of je klaar bent voor het examen. Het merendeel van onze studenten slaagt daarom van de eerste keer! De rest behaalt het diploma meestal na de eerste of tweede herkansing.

Het is eenvoudig. Als je deelneemt aan alle lessen en je je goed voorbereidt op het examen,  dan slaag je! En erna krijg je jouw diploma snel opgestuurd via de post.


Aan het einde van elke opleiding leg je een examen af. Ben je geslaagd? Dan sturen wij jouw diploma naar je op. Heb je een herkansing nodig? Dan plan je met jouw persoonlijke opleidingsconsulent gratis je herexamen in. Samen zorgen jullie ervoor dat het je de volgende keer wel lukt! Examen afleggen is trouwens altijd vrijblijvend. Je hebt altijd de kans een getuigschrift van deelname te krijgen als je de lessen enkel volgt uit interesse.

Examen afleggen is gratis

Het examen aan onze school is altijd inbegrepen in het inschrijvingsgeld. Wanneer je een herkansing nodig hebt, mag je herkansen. Jij kiest of je dit doet bij dezelfde docent of bij een collega. Het is gratis. Je betaalt dus altijd het lesgeld dat bij de cursus staat aangegeven. Herkansen zo vaak als nodig is gratis!

Verwezenlijk je goals

De meeste mensen die bij ons een opleiding volgen, slagen op hun examen. Dit is ten eerste omdat je examen mag afleggen zo vaak als nodig. Daarnaast word je perfect voorbereid op het examen via onze eCampus. Daar vind je examenvragen van vorige examens. Er zijn ook testexamens zodat je perfect leert inschatten of je klaar bent voor het examen. Het merendeel van onze studenten slaagt van de eerste keer. De rest behaalt het diploma meestal na een eerste of tweede herkansing. Het is eenvoudig: als je deelneemt aan alle lessen en je goed voorbereid bent op het examen, slaag je. Daarna krijg je jouw diploma snel opgestuurd via de post.

Ontdek ons cursusaanbod

Deze studenten gingen je voor...
"Mijn examen verliep super. Nadat ik mijn cursus helemaal gestudeerd had, plande ik eenvoudig mijn examen in via het studentenprofiel. Ik koos de campus die dichtbij is en ging vol goede moed naar het examen. Ik wist wat ik moest verwachten door de testexamens die ik al gemaakt had. Het échte examen was dus zeker haalbaar en ik was er van de eerste keer door."

Anja, 23

20/03/2020​​​​​​​"De eerste keer dat ik mijn examen ging afleggen had ik meer voorbereiding nodig en ik moest dus herkansen. Gelukkig had ik de kans gratis te herkansen op een later tijdstip. Dat nam een hele hoop stress weg. De tweede keer had ik me beter voorbereid en behaalde ik makkelijk en vlot mijn diploma!"

Eric, 29

08/12/2019

interestsCarouselHeader

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-