4 tips van de conditiespecialist

Duursport is puffen, zweten en... weten! Want wie precies weet wat die doet, bereikt de beste resultaten. Wacht niet langer om jezelf te overtreffen en volg het advies van de conditiespecialist.

moreInfo

Maak je eigen zeep en wasmiddel!

Onze collega Sébastien maakt al enkele jaren zijn eigen zeep en wasmiddel! Het is een heel toegankelijke en goedkope manier om bij te dragen aan het milieu. Hij deelt met plezier zijn receptjes met jou in deze blog.

moreInfo

Alumni getuigen: Jill over de opleiding Wielercoach

Jill (45) volgde de groepsles Wielercoach aan Sportonderwijs, wat het begin was van haar carrièreswitch. Na jaren te werken in een massagesalon, besloot ze eindelijk iets met haar passie te doen en zich te verdiepen in het coachen van wielrenners. Lees hier haar verhaal!

moreInfo

Volg het voordeligste pad naar jouw droomcarrière

Onderzoek toont aan dat flexibel onderwijs prestaties bevordert. Om de weg naar succes te bevorderen, studeer je daarom in groep, virtueel of van thuis uit en heb je de keuze uit verschillende voordelige trajecten die rekening houden met jouw behoeftes. 

moreInfo

Carrièrebepalende skills zorgen voor een rooskleurige toekomst

Samen bepalen we doelstellingen en tekenen we de krijtlijnen uit waarbinnen jij de nodige vaardigheden ontwikkelt. Zo creëer je naast praktisch ook financieel voordeel in je carrière.

moreInfo

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0