teachersHeading

Bij Sportonderwijs.be werken we alleen met de beste docenten. Al onze docenten zijn mensen die minimaal enkele jaren ervaring hebben als ondernemer binnen de sportwereld. Zij zullen je dan ook met hun jarenlange ervaring de echte praktijk aanleren die je nodig hebt om meteen aan de slag te gaan binnen de sector. Bovendien zullen ze je extra tips geven om te starten als zelfstandige, bijvoorbeeld over hoe je je eerste klanten zoekt of welke prijzen je aanrekent. Dit maakt onze school zo uniek in de Benelux. Daarbovenop werken we naast onze eigen docenten ook met externe specialisten, zoals de Aventuz Academy. Wil je zelf lesgeven bij Sportonderwijs.be? Bekijk dan snel de openstaande vacatures. We zijn steeds op zoek naar nieuwe gemotiveerde lesgevers om het cursusaanbod uit te breiden.

Bruno Crabbé

gives courseTeachers Personal Coach in Aalst andTeachersOverview 2 moreCourses

Jeroen Offergelt

gives courseTeachers Personal Coach in Antwerpen andTeachersOverview 2 moreCourses

Brigitte Ryckaert

gives courseTeachers Eventmanager  andTeachersOverview 1 oneMoreCourseTO

Vanessa Van Hoorickx

gives courseTeachers Sportvoedingsadviseur  andTeachersOverview 2 moreCourses


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat is mogelijk. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee waarmaakt.

vacancies_discover