Alles voor jouw sportieve dromen

Sportonderwijs wil elke gemotiveerde student op een snelle en praktische manier klaarstomen voor het werkveld. We focussen op twee belangrijke pijlers: kwaliteit en flexibiliteit. Zo zetten we uitsluitend in op kwalitatieve cursussen en professionele docenten én bieden we verschillende opleidingsmethoden en startdata aan. Alles om jouw opleidingstraject zo aangenaam en doeltreffend mogelijk te maken! Onze organisatie is meermaals bekroond met certificaten en erkenningen die bewijzen dat wij kwaliteitsbeheersing en -borging hoog in het vaandel hebben staan.

schrijf je nu in

Kwalitatieve cursussen: Dominique

"Na al jaren zelf yoga beoefend te hebben, kwam ik de opleiding Yoga Instructeur tegen en schreef me meteen in. Wat me opviel, was dat de cursus regelmatig werd geoptimaliseerd aan de hand van de actuele ontwikkelingen in de yogawereld. Op die manier bereidde ik me stap voor stap voor op een eigen zaak en evolueerde ik mee met de nieuwste trends!"

bekijk alle thema's


Professionele docenten: Maya

"Ik was al vier jaar zelfstandig massagetherapeute toen ik hoorde dat ik de kans had ook anderen te onderwijzen in het vak bij Sportonderwijs. Ik waagde meteen mijn kans en na een strenge selectieprocedure begon ik met lesgeven! Ik ben heel blij dat ik die stap heb gezet, aangezien ik de professionals van morgen opleid en veel dankbaarheid ontvang van mijn studenten!"

onze docentenVerschillende opleidingsmethoden: Lars

"Ik ben al drie jaar opleidingsverantwoordelijke en zie elke dag hoe onze flexibele opleidingsmethoden hun vruchten afwerpen. Onze studenten hebben vaak een fulltime job en een gezin, waardoor ze slechts op specifieke momenten beschikbaar zijn voor een cursus. De vrijheid zorgt ervoor dat ze hun dromen waarmaken!"

onze opleidingsmethoden


Verschillende startdata: Jo

"Toen ik een tijd thuis zat om te revalideren, kwam ik de cursus Life Coach tegen. Het sprak me meteen aan, maar ik wilde het op mijn eigen manier doen. De Virtual Classes bleken de perfecte oplossing, aangezien ik van thuis uit les volgde en er lesmomenten tussenzaten die perfect pasten voor mij. Ideaal!"

onze startdata

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0