Hier start je sportieve traject

Sportonderwijs zet in op kwaliteitsvolle en praktijkgerichte opleidingen, maar ook op bereikbaarheid en efficiëntie. Met die twee kernbegrippen in het achterhoofd, hebben we onze campussen en secretariaten strategisch verspreid over Vlaanderen en Brussel. Zo assisteren we alle cursisten makkelijk bij hun opleidingstraject. Kom jij graag eens een kijkje nemen? Iedereen is welkom bij ons!

schrijf je in

Waar je les krijgt

Van omgevormde villa's tot gerenoveerde herenhuizen... Je vindt onze campussen terug in tal van verschillende steden en gebouwen. Zo zit er altijd een locatie tussen bij jou in de buurt, waar je snel begint te bouwen aan je sportieve carrière!

bekijk onze leslocaties


Waar je ons vindt

Onze secretariaten bevinden zich in Hasselt, Antwerpen, Gent en Brussel. Je krijgt er informatie over opleidingen, kijkt er cursussen in, legt er examens af, voert er een gesprek met onze opleidingsconsulenten... Hulp nodig? Wij ontvangen jou graag om jou dromen te laten uitkomen!

naar de secretariaten


En natuurlijk: online!

Je hebt de mogelijkheid onze groepslessen ook van thuis uit te volgen via de Virtuele Campus Zoom. In dat geval krijg je vanop afstand les van een van onze docenten. Onze virtual classes zijn zéér interactief. Daarnaast gebruikt iedere student de eCampus, via de website of de app, waar je informatie vindt over je opleiding.

meer over het online platform


interestsCarouselHeader

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-