Flexibiliteit gaat bij ons voorop

Als gerenommeerde onderwijsinstelling wil Sportonderwijs alle cursisten op een snelle en praktische manier klaarstomen voor hun professionele carrière. Dat gebeurt via onze praktijkgerichte opleidingen, waarmee je onmiddellijk inzetbaar bent in de sportsector. Omdat we de focus leggen op efficiëntie, bieden we verschillende opleidingsmethoden aan. Je hebt de keuze uit: groepslessen, virtual classes of thuisstudies. Zo vind je de opleiding die het best bij je past!

schiet uit de startblokken

Leren in groep

Samen het beste uit jezelf halen, daar staan onze groepslessen voor! Kiezen voor onze groepslessen is kiezen voor een unieke leeromgeving met leuke klasgenoten en gemotiveerde docenten.

We organiseren groepslesssen in bijna 20 verschillende steden, verspreid over Vlaanderen en Brussel. Schrijf je snel in, want wie weet organiseren we jouw favoriete opleiding wel bij jou om de hoek!

ga van start in groeP


Onderwijs online

Zin in een klassikale opleiding van thuis uit? Dan zijn onze virtual classes iets voor jou! Met de Virtuele Campus Zoom geven speciaal opgeleide docenten je vanop afstand les. De gratis app is makkelijk te installeren op je pc, tablet of mobiele telefoon. Je volgt les door je in te loggen via je studentenprofiel. Op de Virtuele Campus Zoom communiceer je met je docent en je medestudenten. De lessen zijn dus zéér interactief! Iets voor jou? Schrijf je dan snel in!


begin virtueel


Studeren op je eigen tempo

Inhoudelijk zijn onze groepslessen en thuisstudies zo goed als hetzelfde. Ook de diploma’s van de thuisstudies en de groepslessen hebben dezelfde waarde. Het grote verschil? Thuisstudies bieden jou het maximum aan flexibiliteit en comfort. Je studeert waar en wanneer je maar wil, helemaal op je eigen tempo en op je eigen manier, met ruimte voor je werk, je gezin en je hobby’s. Klinkt dat goed? Schrijf je nu in voor een thuisstudie!

start tHUIS


fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0