Ons team van winnaars

Sportonderwijs.be is een onderdeel van een internationale opleidingsgroep die opleidingen in groep en thuisstudies aanbiedt in diverse Europese landen. Als expert in avond- en afstandsonderwijs willen we jou als gemotiveerde student snel en praktisch een beroep aanleren. Zo ga jij direct aan de slag in de bruisende sportsector. Voor bepaalde opleidingen werken we samen met externe specialisten in de sportwereld zoals de prestigieuze Aventuz Academy.

Maak hieronder kennis met ons team. Klaar voor de start? Schrijf je dan snel in!

Klaar om te gaan

Onze topdocenten

Al onze docenten zijn professionele ondernemers die jaren ervaring hebben in de sport- en gezondheidssector. Ze worden zorgvuldig gescreend en hebben één doel: studenten inspireren!

Onder het motto "al doende leert men", ervaar je via hen de Γ©chte praktijk. Zo leren ze jou de kneepjes van het vak en ondervind je meteen hoe het voelt om aan de slag te gaan als coach. Maak kennis met onze docenten!


Onze interne helden

Samen met de docenten vormen onze interne medewerkers de absolute fundering van onze school. Laten we even een kijkje nemen achter de schermen!

De front office-crew bestaat uit een reeks gedreven opleidingsconsulenten die dagelijks paraat staan om jou te helpen met al je vragen. Samen met de copywriters, het grafisch team, het HR-team, het IT-team en de boekhouders, doen zij er alles aan om jou vlotjes te laten navigeren doorheen jouw opleidingstraject. Maak kennis met onze interne medewerkers!

​​​​​​​

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0