Toplocaties voor jouw workshop of evenement


Jouw event op een toplocatie!

We organiseren praktijkgerichte lessen op het gebied van beauty, wellness, administratie, talen, mode en zo veel meer. Bij onze school volgen toekomstige toppers les in leslocaties die professioneel zijn uitgerust en optimaal ingericht voor de beste beleving.

Uiteraard willen we deze toplocaties ook voor anderen opstellen. Wil je graag jouw evenement organiseren op een prachtige en originele locatie? Via School Te Huur boek je makkelijk een van onze leslokalen. En dat voor een hele of halve dag.

Geef stijl aan je opleiding of workshop

Ben jij een eventverantwoordelijke die op zoek is naar een kwaliteitsvolle locatie om vergaderingen, teambuildings of workshops te organiseren? Dan zijn onze prachtige lokalen daarvoor de ideale plek. Je hebt de keuze uit een van onze stijlvolle panden. Je hebt de mogelijkheid klaslokalen of zelfs een volledige school te huren voor je klanten, medewerkers of personeel. Je kiest ook zelf de inrichting en accommodatie. Uiteraard is een vrijblijvend plaatsbezoek perfect mogelijk.Handige zoekfunctie

Een presentatie voor 10 mensen in Gent? Of liever een receptie voor 50 personen in Antwerpen? Een gepaste locatie voor jouw evenement vinden is heel makkelijk. Op School Te Huur geef je jouw voorkeuren en onze site gaat meteen op zoek naar alle beschikbare locaties. Boeken doe je makkelijk en veilig via onze reserveringsmodule. Indien je dat wenst, sturen we je vooraf een offerte en houden wij de locatie van jouw voorkeur in (pre)reservatie!

Bekijk zeker alles over onze school en opleidingen. Wie weet verwelkomen we jou binnenkort ook als cursist van een sportopleiding!

Bekijk hier het volledige overzicht van onze opleidingen en laat je inspireren!

Bekijk alle opleidingen

interestsCarouselHeader

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-