De voordelen van Sportonderwijs.be


"Professionele, praktijkgerichte, voordelige sportopleidingen voor iedereen: dat is Sportonderwijs.be."

Bij Sportonderwijs.be geniet je van heel wat voordelen. We zetten er hier enkele voor jou op een rijtje.

1. Kwaliteit gegarandeerd

Elke opleiding die we aanbieden werd nauwkeurig samengesteld in samenwerking met professionele docenten. Samen met hen zorgen we ervoor dat onze bestaande opleidingen helemaal up-to-date zijn. Zo blijf jij altijd mee met de nieuwste trends!

2. Laagste inschrijvingsgeld

Door de grootte van onze school bieden we onze gespecialiseerde opleidingen tegen een goede prijs aan. Daarbovenop doen we regelmatig kortingsacties om onze studenten extra te motiveren.

3. Gratis proefhoofdstukken

Voor elke opleiding hebben we een gratis hoofdstuk ter beschikking. Zo bekijk je jouw cursus al eens en ontdek je wat we voor jou in petto hebben. Elke werkdag mag je langskomen in onze secretariaten in Antwerpen, Gent of Hasselt om de volledige cursus eens in te kijken voordat je de knoop doorhakt.

4. Voor elk niveau

Iedereen is welkom bij onze opleidingen. Ze zijn helder en toegankelijk. We focussen alleen op wat je echt moet kennen om het beroep of de activiteit uit te oefenen. We hebben cursussen voor complete beginners en voor gevorderden. Kies welk niveau het beste bij jou past.

5. Professionele docenten

We werken alleen samen met echte experts in hun vak. Al onze docenten:

  • hebben al enkele jaren ervaring in de sportsector,
  • weten hoe ze hun expertise moeten overbrengen op hun studenten,
  • leren je de echte praktijk aan,
  • en bereiden je helemaal voor om van start te gaan!

Zo schiet jij na je opleiding meteen uit de startblokken.

Zelf lesgeven aan onze school? Hier vind je onze vacatures. We zijn steeds op zoek naar gemotiveerde lesgevers om ons aanbod uit te breiden.

6. Examengarantie

Aan het einde van elke opleiding leg je een examen af. Geslaagd? Dan krijg je jouw nieuwe diploma thuis opgestuurd en ga je er meteen mee naar de arbeidsmarkt! Een herkansing nodig? Dan plan je met jouw persoonlijke opleidingsconsulent gratis een herexamen in. Samen zorgen we ervoor dat het je de tweede keer wel lukt!

7. Stagemogelijkheden

Tijdens je opleiding werkervaring opdoen? Dat is mogelijk. Een stage is de perfecte mogelijkheid om de theorie om te zetten in praktijk en contacten te leggen met toekomstige opdrachtgevers en klanten. Een leuke stageplek gevonden? Kom dan gerust langs, dan brengen wij jouw papieren in orde.


Blijf op de hoogte

Maak een studentenprofiel aan en voeg interesses toe. Zo houden wij je op de hoogte van gelijkaardige nieuwe opleidingen, handige promoties en het reilen en zeilen binnen onze school. We zijn ook actief op Facebook en Instagram, dus volg ons ook zeker daar.

Bekijk onze opleidingen Schrijf je in

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0