Vrijstellingen

Heb jij één of meerdere modules van een Allround opleiding al gevolgd? Dan profiteer je van de vrijstellingskorting wanneer je je inschrijft voor die specifieke Allround! Je betaalt immers enkel het inschrijvingsgeld van de modules die je nog moet volgen. Neem contact op met één van onze opleidingsadviseurs om van deze korting gebruik te maken.

Ken je onze Allround opleidingen al?

Een Allround opleiding is een verzameling van meerdere cursussen die perfect op elkaar aansluiten en waarbij je een breed scala aan vaardigheden leert. Ze zijn gericht op een specifieke carrière en bereiden je helemaal voor om je te onderscheiden in je nieuwe vakgebied. Wanneer je kiest voor een Allround opleiding, kies je ervoor om een echte professional te worden in jouw vakdomein. De lessen zijn zo ingepland dat je alle modules aansluitend volgt en vlot het traject doorloopt.

Zelfs wanneer je alle modules van een specifieke Allround nog zal volgen, profiteer je van een flinke korting wanneer je je inschrijft voor een Allround opleiding, ten opzichte van de modules afzonderlijk. Vergelijk het inschrijvingsgeld van de Allround maar eens met de som van de prijs van alle aparte modules!


fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0